X
Back to the top

Over

Saskia_square

Ik ben Saskia en tatoeëren is mijn passie.

Ik heb het geluk gehad om van mijn hobby mijn beroep te maken. In 2004 begonnen op een zolderkamer en sinds 2014 op een pracht locatie in de binnenstad van Enkhuizen. Tekenen, tatoeëren, Creëren en mensen blij maken zit in mijn genen. Kortom ik kan al mijn creativiteit er in kwijt.

Het vak heb ik mogen leren van de bekende tattoo-artist Milosch. Bij hem heb ik mijzelf in het 3d effect en het realisme kunnen specialiseren.

Door het bezoeken van verschillende conventies op tattoo gebied blijf ik geïnspireerd en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in onze crea-wereld.

Kom een keer langs, of nog beter, maak telefonisch een afspraak. Tot gauw!

De nieuwste ontwikkelingen in de shop zijn, dat ik nu ook seminars geef aan beginnende en gevorderde artists.

Voor info 06 52548089

Ik ben Chris Hackbarth geboren in 1980.

Ook bekend onder de naam Hacky. Net als mijn opa en mijn vader hou ik de traditie in stand, ik ben dus de derde generatie die als tattoo Artis werkt. De eerste keer dat ik een tattoo heb gezet was bij mijzelf. Ik was toen 12. Later kwam ook het piercing zetten erbij wat nu ook zo’n 18 jaar geleden is. Ik ben geboren en getogen in Duitsland en heb dan ook in bijna elke grote stad gewerkt.

Ik ben veel op conventie geweest in binnen- en buitenland. Nu ben ik al zo’n 3 jaar in Nederland en heb hier mijn nieuwe vaste plek gevonden bij Tattoostudio Enkhuizen en ben er erg tevreden mee. Mijn specialiteiten zijn Freehand, Maori, Custom Works, Japans Style en Demonen.

Eigen ontwerpen maken voor klanten doe ik het liefst, iets wat speciaal is en blijft! Verder hou ik me bezig met schilderen en airbrushen, eigenlijk dus alles wat met beeldende kunst te maken heeft.

Chris Hackbarth

Chris

Nikki Peerdeman

Nikki_square

Hi!

Ik ben Nikki Peerdeman, 19 jaar oud en woon in Grootebroek, Noord-Holland.

Ik teken al sinds ik een potlood vast mag houden en heb het van begin af aan heel leuk gevonden. Ik vind het fijn om creatief bezig te zijn en kan mijn rust en energie halen uit tekenen, tatoeëren, schilderen en ontwerpen. Ik wilde later altijd al kunstenaar worden, want hoe leuk is het om je passie te kunnen uiten in je werk!

Ik zit nog op de Havo, hierna wil ik een kunst/geschiedenis opleiding volgen, want ook daar liggen mijn interesses (o.a. musea).

Ik kende Saskia al heel lang en wist dat ze tatoeëert, erg creatief is en een hart van goud heeft. Ik heb bij haar 3x stage mogen lopen en uiteindelijk mocht ik leren tatoeëren bij Saskia in Enkhuizen. Ik ben sinds mijn 15e bij Saskia en tatoeëer nu bijna 3 jaar.

Mijn stijl bestaat uit fantasy, realisme, fine-line en natuur/ botanische tattoos. Mijn doel is om in de toekomst ook realistische portretten te tatoeëren.

Hi!

Mijn naam is Cherilene, Cher for short!

Ik ben 30 jaar oud en ben in Zuid Afrika geboren, maar woon nu al een tijdje in Nederland.

Ik teken denk ik al sinds mijn 4de en wil sinds mijn 16de tatoeëren. De kunst en de geschiedenis van het tatoeëren, in meerdere culturen, heeft mij altijd gefascineerd en ik wil hier alles over weten. Ik heb 2,5 jaar de opleiding International Art & Design gedaan en 2 jaar verpleegkunde.

In deze tijd ben ik overal in het land bij meerdere shops geweest met mijn portfolio om te kijken of iemand mij het vak zou willen leren. Er waren toen wel aantal vrouwelijke tattoo artiesten, ik wilde dat aantal veranderen.

In Enkhuizen aangekomen leerde ik Saskia kennen. Na een paar keer mee kijken durfde ik te vragen of ik haar leerling mocht zijn...en ze zei JA!

Ik ben nu 1,5 jaar leerling bij Tattoostudio Enkhuizen en zie mijn droom waar worden! Mijn stijl is bold & colourful, ik doe graag cartoons, pop culture and creepy crawlies!

Cherilene Kremer

cherline kramer_square

Algemene Info

Informatie over de risico's van tatoeages

U bent van plan een tatoeage te laten aanbrengen. Net als de GGD vind ik het van belang om u van tevoren te informeren over een aantal mogelijke risico's.

Het aanbrengen van een tatoeage is een huid doorborende handeling. Door een juiste werkwijze en een juist gebruik van de apparatuur moet voorkomen worden dat je besmet wordt met bloed-overdraagbare ziekten, zoals Hepatitis B en C. Daarnaast kunnen door slechte verzorging en onhygiënische behandeling (zowel door uzelf als door de behandelaar) wondinfecties ontstaan die schadelijk zijn en uw tatoeage er niet mooier op maken.

Je gezondheid

Als u lijdt aan één van de onderstaande gezondheidsklachten raadt de GGD u af om een tatoeage te laten aanbrengen.

  • Diabetes
  • Hemofilie
  • Chronische huidziekte
  • Immuunstoornis
  • Hart- en vaatafwijkingen
  • Bij het gebruik van antistollingsmiddelen
  • Op plaatsen waar je plastische chirurgie of radiotherapie hebt ondergaan
  • Op plaatsen waar zich bulten, donkere moedervlekken, zwellingen of andere vormen van irritatie op je lichaam voordoen

Allergische reacties

Bepaalde pigmentkleuren kunnen allergische reacties veroorzaken. De tatoeage kan dan vervormen en zelfs verdwijnen (het pigment wordt als het ware opgegeten). Mensen kunnen ook een latexallergie (latex zit soms in de materialen waarmee wordt gewerkt) hebben. Voordat men gaat tatoeëren moet een toestemmingsformulier worden ingevuld. Op het toestemmingsformulier wordt gevraagd of men bekend is met mogelijke allergieën.

Bij kinderen onder de 12 jaar is het nooit toegestaan om een tatoeage te zetten. Bij jongeren tussen de 12 en 16 jaar mag alleen een tatoeage gezet worden als de wettelijk vertegenwoordiger aanwezig is.

Hierop zijn vier uitzonderingen. Het is bij jongeren tot 16 jaar verboden een tatoeage aan te brengen op hun hoofd, hals, polsen en handen. Als je nog geen 16 bent wordt het laten zetten van een tatoeage sterk afgeraden. Als je groeit kan de tatoeage vervormen.

 

Salon_01_1024x850

Tattoostudio Enkhuizen

Vijzelstraat 40, 1601 NK Enkhuizen

06- 5254 8089

info@tattoostudio-enkhuizen.nl

Openingstijden

Maandag10:00 - 17:00
Dinsdag10:00 - 17:00
WoensdagGesloten
Donderdag10:00 - 17:00
Vrijdag10:00 - 21:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten
© Copyright Tattoostudio Enkhuizen 2023 | Website realisatie: JSocial